Intervenţia chirurgicală a fost amânată

În 13 decembrie 2013 s-a început o campanie umanitară cu ajutorul unor oameni minunati din mass-media   în vederea ajutorului meu şi cu această ocazie le mulţumesc  din suflet tuturor celor care au fost alături de mine în această grea încercare a vieţii.

Următoarea operaţie trebuia să aibă loc luna aceasta (ianuarie 2014).

Din păcate în urma controalelor care au avut loc  şi a  investigaţiilor efectuate (cistoscopie), în cursul săptămânii trecute operaţia a fost amânată pentru luna aprilie 2014, aceasta deoarece medicii  au decis şi au fost nevoiţi să monteze  un cistofix şi astfel mai trebuie aşteptat.

Cistofixul a fost montat după ce s-a renunţat la sonda urinară care a fost ţinută pe perioada  26 septembrie 2013 până la data de 16 ianuarie 2014. Cistofixul a fost montat deoarece fistula vezico-vaginală încă există (nu s-a închis complet pe parcursul acestor luni) şi astfel mai trebuie aşteptat 2 luni şi cu ajutorul acestui cistofix să se închidă complet (fistula vezico-vaginală ar putea fi rezolvată şi pe cale chirurgicală dar aceasta este lăsată ca ultimă soluţie, deoarece deja  s-a intervenit de două ori la nivelul vezicii urinare datorită endometriozei care a infiltrat pereţii acesteia) iar intervenţia chirurgicală care urmează este destul de complexă cuprinzând sistemul digestiv şi renal.

Eu încă o dată vă mulţumesc  tuturor pentru tot ajutorul acordat până acum dar din păcate încă am nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a putea depăşi această perioadă grea până la următoarea intervenţie chirurgicală.

Lasă un comentariu